Piramidetenten

De ingerichte piramidetent van De Waard, de vergrote Zilvermeeuw, van maar liefst 24 m2 staat garant voor een prettig, veilig en comfortabel verblijf. U heeft een ruim woongedeelte met drie slaapcabines tot uw beschikking, waarin u met maximaal vijf personen kunt slapen. De tenten zijn stormvast en hebben een grote luifel, handig als extra leefruimte, maar ook ideaal om bij zonnige dagen in de schaduw te gaan zitten.

De inrichting:
In één van de drie slaapcabines staat een tweepersoonsbed. In de andere cabines staan één-persoonsbedden. De spiraalbedden zijn voorzien van schuim matrassen. In de tent staat een keukentje met koelkast en gascomfort.
Het enige waar u zelf voor dient te zorgen is beddengoed en eventueel een hoofdkussen. Hoofdkussens zijn op locatie te koop(€ 5). Beddengoed is te huur bij linnenopschier.nl.

Inventaris

Koelkast, gascomfort, opberghangzakken, looplamp, voortentmat, 1x tweepersoons bed, 2 of 3 éénpersoons bedden met matrassen, electriciteit (Iphone/laptop), campingbedje en kinderstoel(bij reservering vermelden)

Keuken:
Compleet ingericht; glaswerk, bestek, borden, pannen, broodschaal, groenteschalen, schaar, thermoskan/filter, fluitketel.

Overig:
5 stoelen, 1 tafel, tentspiegel, kledinghangers, inloopmat, afwasteil, bezem, veger en blik, wasrek, jerrycan, afvalemmer.

Schoonmaak:
Dweil, vaatdoekje, pannenspons, afwasborstel, vuilniszak.

Uw vakantie begint hier; boek nu uw luxe Piramidetent.