Camping Seedune, kamperen in een fijne sfeer..

Camping Seedune, ligt even ten noorden van het dorp, grenzend aan de bosrand en bestaat uit een zacht glooiend, met gras begroeid duinterrein van ca. 8 hectare. De camping staat bekend om zijn ligging in de prachtige natuur. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen, sportieve stellen en actieve ouderen die van rust, privacy en natuur houden. Op de camping staan geen caravans en campers ... dus kamperen zoals het hoort op een echte camping met alléén maar tenten, een unieke kampeerbelevenis op een zeldzaam mooi eiland.

De camping heeft alle benodigde faciliteiten en grenst aan het Nationaal Park Schiermonnikoog. Centraal gelegen met dorp, strand en gemeentelijk zwembad heel dichtbij op loopafstand. En binnen een paar fietsminuten bent u bij de de Berkenplas, een heerlijke zwemvijver midden in het bos.

Een glampingvakantie als deze biedt mogelijkheden voor iederéén; een goed bed, eigen keukentje, veel comfort, prachtige stranden, leuke terrasjes, gezellig dorpje en voor uw kinderen vriendjes, vertier en vrijheid. Kortom kamperen op zijn best... met de luxe van een compleet ingerichte tent.

Een heerlijke camping, centraal gelegen op Schiermonnikoog.

De camping heeft twee sanitair gebouwen op korte afstand van uw tent. De was kunt u doen in de wasserette. Er zijn overkappingen waar u de afwas kunt doen. Niet ver van uw tent zijn voorzieningen  waar u uw fiets kunt plaatsen. Op de camping zijn extra tapplaatsen, zodat u niet naar het toiletgebouw hoeft om water te halen.
In het entreegebouw is ook de sfeervolle kantine waar u de gehele dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. In de kantine treft u een kleine kiosk aan, waar u s'ochtends een vers gebakken broodje kunt halen, maar ook andere kleine boodschappen en kampeerartikelen. 
Voor uitgebreide boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt midden in het dorp, plm 10 minuten lopen vanaf de camping, met de fiets 5 minuten rijden.
Aan de kleinsten is ook gedacht, want Camping Seedune heeft meerdere terreintjes met diverse houten speeltoestellen, een tafeltennistafel en voetbalspel. En zin in een partijtje midgetgolfen, dat kan ook. Heel practisch is dat de camping ook fietsen verhuurd, een aanrader als u bij aankomst niet in lange wachtrijen wilt staan bij de fietsverhuur bij de boot of in het dorp. Kortom aan alles is gedacht..