[Nederlandse versie van IngerichteTenten.nl] [Deutsche Sprache]

Ingerichte Tenten Schiermonnikoog 2020

“Boek nu alweer uw tent voor seizoen 2020”

Onze luxe ingerichte piramide- en boogtenten (de waard) van maar liefst 24 m2 staan garant voor een prettig verblijf. U heeft een ruim woongedeelte en twee of drie slaapcabines tot uw beschikking, waarin u met maximaal vijf personen kunt verblijven. Op de vloer ligt een stevig grondzeil. De tenten zijn stormvast en hebben een luifel van bijna 2 meter, als leefgedeelte, maar ook ideaal bij veel zon(schaduw).

De inrichting:
In één van de twee/drie slaapcabines staat een tweepersoonsbed. In de andere cabines staan één-persoonsbedden. Uiteraard zijn de spiraalbedden voorzien van goede matrassen.
U heeft in uw tent een “keuken” met gascomfort en koelkast tot uw beschikking.
Het enige waar u zelf voor dient te zorgen is beddengoed en eventueel een hoofdkussen. (Het hoofdkussen is evt. op locatie te huur voor € 3,50 p.p.) Beddengoed is te huur bij linnenopschier.nl.

Inventaris van de tenten:
Koelkast, gascomfort, gasfles, opberghangzakken, looplamp, voortentmat, voortentzeil, 1x tweepersoons bed, 3x éénpersoons bedden met matrassen, electriciteit (opladen telefoon !).
Keuken:
Compleet ingericht; glaswerk, bestek, borden, pannen, broodschaal, groenteschalen, schaar, thermoskan/filter, fluitketel.
Overig:
5 stoelen, 1 tafel, tentspiegel, kledinghangers, inloopmat, afwasteil, bezem, veger en blik, wasrek, jerrycan, afvalemmer.
Schoonmaak:
Dweil, vaatdoekje, pannenspons, afwasborstel.